zondag 27 maart 2011

Weg Troep





Al sinds de eerste dag dat we de sleutel kregen van BB ligt er een stinkend muffe rottende berg op ons land die we zelf hebben gemaakt van oude meubels en afbraakpuin uit het huisje. Deze berg is uiteindelijk ons officiële decharge geworden en groeide uit tot een heuvel met een rijke verzameling van nutteloze smerige voorwerpen.
Gister, het weer is volmaakt, hebben we een begin gemaakt met het sorteren van hout uit de berg en deze te verbranden. Het metaal wat we tegen kwamen hebben we in de aanhanger naar de echte decheterie  gebracht.
De berg is wel wat kleiner maar er liggen nog sompige doorweekte spaanplaten die uit elkaar vallen als je er aan trekt maar een loodzwaar geheel vormen. Waarschijnlijk moet de minipelle met zijn sterke arm er wat in gaan wroeten voor het hapklare afvoerbrokken is geworden.
Dit was een goed karwijtje tussen door want Jeroen had een kater en was niet tot zuiver meet&denkwerk instaat. Nu kon hij lekker op de zitzak het vuur in de gaten houden terwijl ik de ezels ging verzorgen bij mijn vader die voor twee weken naar Nederland is.




Oud Roest


Jeroen met kater


...maar wel lief, hier schatje de lente bloemetjes.
maagdenpalm en dotterbloem

Geen opmerkingen: