maandag 3 november 2008

Jurk & Jaaaaaaaaaaaapiiiiiiiiiiiiiii



Jurk, hulp kok & Jaapie



het overheerlijke voorgerecht, voor cullinaire details:

http://www.grandcafedevriend.nl/


We hebben een bliksem bezoek gehad van Robe & Jaapie, in Robe zijn platte brommerd zijn ze hier heen gecrossed, voor een weekeind bezoek. Jaapie, een oude bekende van de familie K. is in het rijke bezit van een eigen restaurant waar hij ook nog Chef kok is. Samen met de heren kwam uit de Porsche heel veel exclusieve etenswaar en drankgenot zetten, die Jaap de kok heeft om getoverd met zijn gouden vingers in een smaakwater uit de mond druipend, heerlijk diner voor vijf personen, want mijn vader lief liet deze unieke kans van Chef kok in huis bij schoonzoon zeker niet voorbij glippen. Ik smul nog na van zijn meegebrachte kazen.



Jaap in actie

Het was toch een bijzondere ervaring iemand anders in ons kleine keukentje te zien koken, behalve de Ma K. de mama van Jeroën, die afgelopen zomer een goede ChiliConCarne wist te maken met banaan en rozijnen voor ons alle, was die een unieke actie.


De platte brommerd in het late zonlicht.

Buiten al het vreet gebeuren , was het ook heel gezellig met J & J en vooral Jeroën is met ze opstap geweest en het gebied in onze 4x4 laten zien.

Geen opmerkingen: