zondag 15 november 2009

Quel Bordel!


Gister hebben we een snuffeldag gemaakt. We waren opzoek naar een klein kastje met laatjes. Liefst, mooi hout en oud. Dus wij zijn ochtends vroeg vertrokken na Emmaeus. Een grote hal met oude spullen. Veel grote wandmeubels en klerenkasten. Rijen boerenstoelen en logge tafels. Maar geen schattige ingesleten ladekastje. Ik wil wel altijd iets meenemen, dus bij de echte rommel heb ik een vergeeld vitrage gordijn voor de wc gekregen van de madam die blij was iemand met haar vod gelukkig te maken en heb ik twee geborduurde schilderijtjes met felle kleurtjes voor twee euro uitgezocht tot dat de muffe lucht ons opbrak.
Dan nog maar even kijken bij een buurt en yoga genoot Christian van Bonnart Hier een grote Corrèze schuur vol antieke, maar geen kastje wat maar enigszins in de buurt kwam.
Nu we toch een missie hadden zijn we doorgereden naar een depot in Tulle langs de snelweg. Een grote verzameling van malle pietje met een kien prijskaartje. Geen vierkant, rechthoekig handzaam kastje met vakjes of laatjes. Wordt het dan toch IKEA, nee hoor! Grapje.
We kwamen ook tot de ontdekking van een nieuwe uit de grond gestapt Centrum Commercial met een Aldi, Intersport, GiFi, en hippe textielketen. Die we ook allemaal bezocht hebben.

Geen opmerkingen: