vrijdag 10 april 2009

Bouw idee

zijaanzicht ons huisjeHet vervolg van ons toilet plan annex klompenhok. Nu we toch al het klompenhok inclusief toilet verschoven hadden naar het midden en de grond eromheen weg gegraven was. Kwamen we op het sublieme idee om dan de toch al afgegraven ruimte te benutten en daar de keuken bij te bouwen!

We hadden altijd gedacht dat de keuken in de woon kamer zou komen, maar nu het kon, scheen de zon opeens in deze aparte ontstaande ruimte, terwijl we beide verbaast half lachend naar de zandkleurige afgraving zaten te staren.


Jaaaah, aparte keuken, eigenlijk veel fijner, vind ik, de gene die van ons tweeën toch het meeste tijd in de keuken door zal brengen! Grotere woonkamer, fijne aparte toch redelijk grote keuken, waar de geuren en geluiden niet direct de woonkamer binnen rollen, uitkijkend op ons bos. Een wereldplan.

Dus werd het een washok met wc, aparte keuken en een klompenhok als entree. Het plattedak zou van het washok overlopen naar de keuken en zo hebben we een groot dakterras en een muur in de badkamer met een raam. Magnifiek

Om alles iets beter voor te stellen heb ik tekeningetjes gemaakt.

als je de tekening groter wilt zien kan je er gewoon op klikken.
plattegrond woonoppervlak

bovenaanzicht
vooraanzicht achterkant
rechterzijaanzicht met toekomstig extra dakkappel in slaapkamer
balkenconstructie dak

indeling plattegrondbadkamer

Geen opmerkingen: